Wiebeke

‘Young Living heeft mijn leven veranderd. Ik ben in balans en geniet elke dag weer van het mooie dat de natuur ons geeft.’

Mijn naam is Wiebeke Rondeel (Amsterdam) en ik ben sinds oktober 2014 in contact gekomen met de etherische oliën van Young Living.
Young Living was voor mij eigenlijk het vervolg van een zoektocht. Een paar jaar geleden was ik niet fit. Ik had weinig energie en had last van eczeem. Na wat doktersbezoekjes en onderzoeken vond ik het genoeg en ben me gaan verdiepen in mijn voeding. In de supermarkt stond ik ineens op alle pakjes te kijken en kwam ik erachter wat ik al die jaren in mijn mond had gestopt. Ik heb wat zaken uit mijn voeding weggelaten en voelde me al stukken beter!

Van het één rol je dan in het ander, want toen ik in contact kwam met Young Living viel het kwartje!  Ik ging me ineens ook beseffen dat het niet alleen mijn voeding was. Ik wist eigenlijk ook niet eens wat ik op mijn gezicht en in mijn haren smeerde en wat ik aan schoonmaakmiddelen gebruikte. Samen met Young Living en mijn huis- tuin- en keukenspullen probeer ik nu voor ons en ik hoop ook voor jullie, mijn eigen producten te maken. Het mooie daarvan is dat je precies weet wat je gebruikt!

Verder ben ik werkzaam als stewardess en heb ik veel te maken met tijdsverschillen, slaapissues en droge lucht aan boord en in hotelkamers. Ook hier helpen de etherische oliën mij enorm bij.

Wij als gezin (man en twee zonen) genieten elke dag weer van het gebruik van de oliën en voor ons geldt zeker: an oil a day keeps the doctor away!

Voel jij ook dat er iets moet gebeuren? Wil jij ook naar een gifvrije leefstijl? Heb je interesse in alle producten van Young Living die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan? Dan kun je je MET DEZE LINK  eenvoudig een account aanmaken. Het is net als een bol.com account. Het enige verschil is dat je persoonlijke begeleiding krijgt en een on-line cursus. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Geen verplichtingen. Helemaal niets. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd  CONTACT met me opnemen. Mijn telefoonnr. is 0628830479 Je kunt ook het formulier met je vraag onderaan de pagina invullen. Ik neem z.s.m. contact met je op.

Oliën top drie van Wiebeke

White Angelica.IMG_1670

Dit is veruit mijn favoriet. Het is een blend van 10 verschillende oliën. Een beetje te veel om ze allemaal te noemen. Het beschermt mij tegen negatieve energie en geeft mij kracht. Het ruikt zo heerlijk! Je kunt het ook dragen als parfum.

ThievesIMG_1723

Dit is ook een blend van kaneel, kruidnagel, citroen, rozemarijn en eucalyptus. Deze olie gebruiken we elke dag. Alle gezinsleden smeren ’s avonds de voeten in met Thieves. Het helpt je bij het ondersteunen van je weerstand.

PepermuntIMG_1724

Deze olie is multi inzetbaar! Ontspannen? Pepermunt. Heb je het warm? Pepermunt. Even een oppepper nodig? Pepermunt. Focus? Pepermunt. Ondersteuning nodig voor je spijsvertering?……..En zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze olie heb ik altijd in mijn tas!

Wil je meer informatie? Laat dan even je naam en e-mail achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

captcha