Annemarie

Annemarie

Mijn naam is Annemarie Arends. Ik woon samen met mijn partner, onze twee dochters en ons hondje in Oostzaan. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig voedingsdeskundige (www.south-end.nl) in de regio Zaanstad.

Ik begeleid mensen die af willen vallen (of juist willen aankomen) of willen overstappen naar een gezond(er) voedingspatroon. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. Daarnaast geef ik (kook)workshops én ik verkoop mijn eigen biologische, glutenarme granola zonder geraffineerde suikers.

Via Saskia ben ik onlangs in aanraking gekomen met de etherische oliën van Young Living en sindsdien zijn ze eigenlijk niet meer uit mijn dagelijks leven weg te denken!

Mijn kinderen hadden in het begin nog argwaan (“heb je haar weer met d’r olie!”), maar sinds ik mijn oudste dochter heb geholpen bij het doorkomen van een kies met Thieves en bij mijn jongste de spijsvertering kon ondersteunen met Di-Gize, zijn ook zij overtuigd!

Ik gebruik de oliën echt overal voor: een lekker geurend huis, voor mijn huid, om te ontspannen, ter ondersteuning van onze weerstand, spijsvertering, noem maar op. Overal is wel een olietje voor! Zo is er ook een olie die kan helpen je eetlust af te remmen, die kan ik dan weer aan mijn cliënten adviseren die willen afvallen! En zo is voor mij de cirkel rond…

Heb je interesse in de producten van Young Living? Dan kun je je met dit bestand eenvoudig aanmelden als klant, of je kunt contact met me opnemen. Ik woon in Oostzaan. Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Wil je meer weten? Laat dan even je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op!

Mijn 3 favoriete oliën zijn:

Stress Away etherische olieStress Away (ruikt heerlijk en werkt kalmerend, zit altijd in mijn USB-diffuser!)

Lavendel etherische olie

Lavendel (multi inzetbaar)

Frankincense etherische olie

Frankincense (goed voor mijn huid)

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]