Hermien

Aroma Freedom Technique

Hey, wat leuk dat je op deze pagina bent beland.
Sinds jaar en dag gebruik ik de etherische oliën van Young Living. Ik word er blij en rustig van.
Het aanbrengen en vernevelen van de oliën zijn inmiddels dagelijkse kost.

Toch ontbrak er voor mij nog iets… totdat ik in september 2016 een webinar zag van Dr. Benjamin Perkus, waarin hij sprak over de Aroma Freedom Technique.
Ik wist meteen dat dit bij me hoorde.

We zijn nu inmiddels 2 jaar verder; ik ben binnen een jaar van Aroma Freedom Practitioner doorgegroeid naar Instructor zodat ik mensen kan opleiden. Dat doe ik in diverse trainingen:
Basistraining – om de Aroma Freedom Technique voor jezelf te gebruiken.
Certificeringsprogramma – om de Aroma Freedom Technique (AFT) te gebruiken als professional, dus in je praktijk als coach, counsellor, therapeut.

Aroma Freedom Instructor - Hermien

Wat is de Aroma Freedom Technique?

AFT is een manier om gedachten, gevoelens en herinneringen die tegenhouden bij het stellen van een doel te herkennen, verwerken en los te laten.
Dat klinkt ingewikkelder dan het is…

Want: sluit je ogen eens?
En sta jezelf toe om weg te dromen… heb je hartewensen? Wil je nog iets bereiken? En dan kun je bijvoorbeeld denken aan iets persoonlijks als afvallen, vaker sporten of aan iets zakelijks als nog 3 vestigingen openen van je bedrijf of binnen 1 jaar 1 miljoen euro verdienen.
Als je dat nu eens in een doelstelling formuleert alsof je het al hebt bereikt, dan komt er vast een stem die tegen je zegt:
– Ja, hallo! Denk je nu echt dat jij dat kunt?
Of
– Pfff, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!

Díe stem houdt je tegen. Want door te luisteren naar deze opwerpingen, blijf je stilstaan. En verandert er niets voor je.
Hoe jammer.
Want ook jij verdient het dat je zelf je leven kunt vormgeven en je niet laat tegenhouden door die innerlijke belemmeringen. Die zijn ontstaan door de ervaringen die je in je leven hebt opgedaan. Ze zijn niet meer relevant en dus heb je ze niet meer nodig.

Etherische oliën

De geur van de oliën zorgt ervoor dat de emotionele lading die je ervaart bij het oproepen van ervaringen afneemt en verdwijnt: er vindt een omslag plaats in mindset. En dat is zó fijn, want je kunt de hele wereld aan!
Dit houdt in dat we met Aroma Freedom herinneringen reconsolideren.

Kijk voor meer informatie over de boeken, sessies, trainingen en opleidingen in Nederland op www.aroma-freedom.nl.
Je kunt ook een kijkje nemen bij de Aroma Freedom Academy.

Aroma Freedom boek - Dr Perkus

Dr. Perkus met de Nederlandse vertaling van zijn boek “De Aroma Freedom Technique” vertaald door Nancy de Heer van Zuiverstof Coaching.

Doordat ik mezelf regelmatig een sessie AFT geef, gaat mijn innerlijke en zakelijke groei als een speer. Het lijkt net of alles op zijn plek valt. Ook ik heb wensen, dromen, ambities. Als ik zie wat ik in één jaar heb bereikt, dan voelt het alsof de barrières verdwijnen. Ik hoef minder na te denken en ervaar regelmatig volledige stilte in mijn hoofd. Ik had niet durven dromen dat dát mogelijk was.

Jou gun ik ook groei. Minder stress. Rust.
Ik hoop je snel te zien bij één van mijn trainingen.

~ Hermien
Gecertificeerd Aroma Freedom Instructor en Practitioner
Introduceert als één van de eersten AFT in Europa
Initiatiefnemer van de Nederlandse vertalingen
Eerste Instructor in Europa

 

Oliën top drie van Hermien

Lavendel
Lavendel etherische olie
Frankincense
Frankincense etherische olie
Stress Away
Stress Away etherische olie

Meer weten? Stuur een mail naar hermien@oliefans.nl