Hermien

Hermien: Olie fan, altviolist, muziekdocent en moeder van twee puberzonen.

Ik was op een verjaardag toen iemand een tas met wel 30 flesjes etherische oliën tevoorschijn haalde en was direct verkocht: wat rook dat lekker en waarom wilde ik toch steeds aan die flesjes snuffelen?! Helaas kan ik geur niet aan je doorgeven via de website, maar mijn verhaal gelukkig wel. Want dankzij de olie is er meer rust in mijn leven, kan ik mijn aandacht beter sturen, heb ik minder chaos in mijn hoofd…en lieve mensen: ik slaap weer goed! Goed slapen is voor mij altijd een probleem geweest, veroorzaakt door zorgen al dan niet relevant, (veranderende) hormoonhuishouding of innerlijke onrust. Ik ben iedere nacht zó blij met mijn Valeriaan etherische olie!
Verder gebruik ik Mirre, Lavendel en Wierook voor mijn huid, Rozemarijn voor de concentratie, Pepermunt in de zomer als het heet is, Citroen en Thieves om schoon te maken. Teveel om op te noemen.

De kinderen vinden het ook wel interessant, die olie. Én lekker ruiken. Dus toen de eerste snotneuzen om de hoek kwamen kijken hebben we dat kunnen tackelen met onze oliën. Gezonde luchtwegen zijn bij mijn kinderen toch wel een dingetje (en waarschijnlijk niet alleen bij de mijne). Bij alles wat langskomt slaat het bij zoon twee naar binnen en bij zoon één naar buiten. Veel vernevelen en op de voeten aanbrengen helpt ons enorm!

Hij was wat afwachtend, maar ook mijn man is om: als muzikantenechtpaar komen we samen wekelijks met zo’n 100 kinderen in aanraking. Je kunt je misschien voorstellen dat het belangrijk is om onze weerstand op peil te houden. De etherische oliën en andere producten van Young Living ondersteunen ons hierbij.

Voor ons is er veel veranderd nu wij dagelijks etherische oliën gebruiken. We voelen ons sterker en onze reguliere medicijnkast is nagenoeg leeg. Maar we gebruiken niet alleen oliën als we hier in huis iets onder de leden hebben: ik maak nu al tijden onze verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen zelf waar ik etherische oliën aan toevoeg.

Voorheen wist ik niet van de kracht van etherische olie. Ik dacht dat mensen ze gebruikten voor het lekkere luchtje, als parfum. Nu ik me er meer in heb verdiept zou ik niet anders meer willen voor onze gezondheid!

Heb je interesse in de producten van Young Living? Dan kun je je met dit bestand eenvoudig aanmelden als klant, of je kunt persoonlijk contact met me opnemen. Ik woon in Edam. Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Oliën top drie van Hermien

Lavendel
Lavendel etherische olie
Frankincense
Frankincense etherische olie
Stress Away
Stress Away etherische olie

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

captcha