Massage-oliën

Breng de kracht van massage naar een geheel nieuw niveau met de lijn massage-oliën van Young Living. De unieke etherische oliemelanges in onze massage-oliën hebben de kracht om uw massage-ervaring naar nieuwe hoogtes te tillen en een gevoel van balans te herstellen voor lichaam, geest en ziel.

Cel-lite massage olie

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL

Code: 303508 236 ml
Cel-lite Magic Massage Oil combineert de gezondheidsvoordelen van speciaal geselecteerde plantaardige oliën met vitamine E en etherische oliën om de huid te kleuren en te voeden. Grapefruit etherische olie is goed voor het verbeteren van de huidtextuur en jeneverbesolie werkt als ontgifter en reiniger, wat tevens goed is voor de huid.

ETHERISCHE OLIËN: Grapefruit, Cedarwood, Clary Sage, Cypress, Juniper

Dragon Time massage olie

DRAGON TIME MASSAGE OIL

Code: 3034521 236 ml
Dragon Time Massage Oil gebruikt krachtige etherische oliën die in Europa onderzocht zijn op hun balancerende effecten met pure plantaardige oliën. Het resultaat is een kalmerend, stabiliserende massagemelange die vrouwen helpt te kalmeren en op te beuren tijdens moeilijke tijden van de maand.

ETHERISCHE OLIËN: Lavender, Sage, Blue Yarrow, Fennel, Ylang Ylang, Jasmine*, Clary Sage

Ortho Ease massage olie

ORTHO EASE MASSAGE OIL

Code: 303308 236 ml
Een kalmerende massage-olie die vermoeide of gestresste lichamen verwarmt.

ETHERISCHE OLIËN: Wintergreen, Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Thyme, Juniper, Lemongrass, Peppermint, Marjoram, Vetiver

Ortho Sport massage olie

ORTHO SPORT MASSAGE OIL

Code: 303208 236 ml
Ortho Sport Massage Oil biedt een kalmerende ontlasting voor vermoeide, overwerkte spieren na lichamelijke inspanning en sporten. Deze melange combineert zuivere plantaardige olie met oliën zoals Wintergreen, Peppermint, Thyme, Oregano, Vetiver.

ETHERISCHE OLIËN: Wintergreen, Eucalyptus Globulus, Lemongrass, Peppermint, Elemi, Thyme, Oregano, Vetiver

8162388441_78efcbd1ab_o

RELAXATION MASSAGE OIL

Code: 3037521 236 ml
Relaxation Massage Oil kan helpen om een staat van ontspanning te creëren en de vitaliteit van lichaam, geest en ziel te herstellen. Wanneer gecombineerd met de juiste etherische oliën kan massagetherapie een krachtige oppepper zijn voor je gezondheid.

ETHERISCHE OLIËN: Tangerine, Peppermint, Lavender, Spearmint, Ylang Ylang, Coriander, Bergamot, Geranium

Sensation massage olie

SENSATION MASSAGE OIL 

Code: 3036521 236 ml
Sensation Massage Oil is ontworpen om romantiek en opwinding aan te moedigen. Het heerlijke geurende aroma in deze krachtige emotionele melange is extreem opbeurend en verfrissend. Speciaal gemengd met Jasmine*, Ylang Ylang en andere etherische oliën.

ETHERISCHE OLIËN: Ylang Ylang, Jasmine*, Coriander, Geranium, Bergamot

V6 plantaardige olie

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX

Code: 303108 236 ml
V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex kan gemengd worden met etherische oliën om aangepaste melanges, formules en massage oliën te creëren. Dit olie complex voedt de huid, heeft een lange houdbaarheid, verstopt de poriën niet en maakt geen vlekken op de kleding.