Saskia

foto websit

Mijn naam is Saskia Themen, ik woon in Oostzaan met mijn man en zoon, mijn twee dochters hebben inmiddels hun eigen pad buitenshuis vervolgd, tevens ben ik de trotse oma van mijn eerste kleindochter Noalin Sophie.

Mijn levensmotto is:

“Volg de broodkruimels op je pad en wees nieuwsgierig waar ze je naar toe leiden”

Zo ook afgelopen maart 2016, waar ik op een beurs liep op zoek naar een bepaalde etherische olie.

Deze olie was bestemd om geurtjes uit huis te halen. Met een briefje in de hand  met de naam van de olie dus op zoek.  Aangekomen bij de stand van Young Living distributeurs vroeg ik naar de betreffende olie. Nou, daar hadden ze nog nooit van gehoord en een beetje teleurgesteld wilde ik doorlopen, waarop Oliefan Wiebeke zei “maar we hebben wel wat anders hoor, Purification” Dat was het begin van mijn entree in de wondere wereld van etherische oliën. Daarna is het werkelijk in een sneltreinvaart gegaan. Informatie-avond bezocht, verdiept in de werking van de oliën en de starterskit aangeschaft. Sindsdien is mijn leven er heel anders uit gaan zien.

Mijn medische historie is vrij lang en ben na jaren te hebben gedialyseerd, getransplanteerd. De etherische oliën van Young Living ondersteunen mijn lichaam dusdanig dat de bijwerkingen van de vele medicijnen tegen afstoting draaglijker zijn. Inmiddels heb ik ook mijn gezin aangestoken en maken zij dankbaar gebruik van de etherische oliën van Young Living.

Ik ben distributeur van Young Living geworden omdat ik zoveel mogelijk mensen kennis wil laten maken met de kracht en therapeutische waarde van etherische oliën.

Ik zal jullie niet langer vermoeien met al mijn verhalen; neem een kijkje op onze site en laat je informeren en adviseren door een van onze fans. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

Heb je interesse in de producten van Young Living? Dan kun je je met dit bestand  eenvoudig aanmelden als klant, of je kunt contact met me opnemen. Ik woon in Oostzaan.

Mijn olie top drie:

Abundance

Abundance

IMG_1723

Thieves

Dizige

Digize

Wil je meer weten over de oliën? Vul dan dit formulier in en ik neem contact met je op.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    captcha