Supplementen

Vitamines en mineralen zijn twee van de funderingen van een gezonde levensstijl; echter dieet alleen kan niet altijd genoeg van deze essentiële voedingsstoffen leveren. Daarom hebben wij handige multivitamines en supplement oplossingen te koop die niet alleen biologisch beschikbare, uit voedsel gehaalde vitamines en mineralen bevatten maar ook krachtige etherische oliën die u helpen om u elke dag op uw best te voelen.

Balance Complete

 BALANCE COMPLETE

Code: 329208 750 gr
Balance Complete is een krachtige voedende energiebron en een reiniger. Balance Complete bevat tevens Young Living’s  gepatenteerde V-fibre™-melange, die een ongelofelijke 11 gram aan vezels per portie bevat.

ETHERSCHE OLIËN: Orange

BLM

BLM

Code: 323408 90 capsules
BLM maakt het mogelijk om normale bot- en gewrichtsgezondheid te ondersteunen met een voedingssupplement.

ETHERSCHE OLIËN: Wintergreen, Clove, Idaho Balsam Fir

ComforTone
COMFORTONE

Code: 320408 150 capsules
ComforTone is een effectieve combinatie van kruiden en etherische oliën die het spijsverteringssysteem ondersteunen door overblijfselen te binden, verwijderen “uit te spoelen” uit de karteldarm en door het natuurlijk vermogen om optimaal te functioneren te versterken.

ETHERSCHE OLIËN: Tarragon, Anise, Ginger, Peppermint, Tangerine, Rosemary, Mugwort, German Chamomile

Detoxzyme
DETOXZYME

Code: 320308 180 capsules
Detoxzyme combineert de krachtige enzymen die de spijsvertering voltooien, ontgiften en reiniging stimuleren. Detoxzyme werkt met het lichaam om normaal functioneren van het spijsverteringssysteem te ondersteunen.

ETHERISCHE OLIËN: Cumin, Anise, Fennel

Digest + Cleanse

DIGEST & CLEANSE

Code: 329308 30 soft gels
Digest & Cleanse kalmeert maagdarmklachten en ondersteunt gezonde spijsvertering. Soft gels voor nauwkeurige dosering worden afgegeven in het darmkanaal voor optimale opname.

ETHERSCHE OLIËN: Peppermint, Lemon, Ginger, Caraway, Fennel, Anise

Essentialzyme

ESSENTIALZYME

Code: 327208 90 capsules
Essentialzyme is een twee-laags, multi-enzymcomplex-capsule speciaal ontworpen om de digestieve gezondheid in balans te houden en algemene activiteit van enzymen te ondersteunen.

ETHERSCHE OLIËN: Cumin, Anise, Fennel, Peppermint, Tarragon, Clove

Essentialzyme-4

ESSENTIALZYMES-4

Code: 464508 120 capsules
Essentialzymes-4 is een multi-spectrum enzymcomplex. Het is speciaal geformuleerd om te helpen bij de kritieke vertering van voedingsvetten, eiwitten, vezel en koolhydraten die normaal aanwezig zijn in vele moderne diëten die veel verwerkt voedsel bevatten.

ETHERSCHE OLIËN: Anise, Ginger, Rosemary, Tarragon, Fennel, Lemongrass

ICP

ICP

Code: 320808 227 gr
ICP™ is een digestief supplement met plantaardige en kruidige ingrediënten die helpen om uw spijsverteringssysteem met optimale doeltreffendheid te laten werken.

ETHERSCHE OLIËN: Fennel, Anise, Tarragon, Ginger, Lemongrass, Rosemary

JuvaPower

JUVAPOWER

Code: 327605 226 gr
Juvapower is een hoog antioxidatief plantaardig poedercomplex en is één van de rijkste bronnen voor zuurbindend voedsel. Juvapower is rijk in lever-ondersteunende voedingsstofffen

ETHERSCHE OLIËN: Fennel, Anise

JuvaSpice

JUVASPICE

Code: 3279500 113 gr
JuvaSpice® is een plantaardig poedercomplex dat lever-ondersteunende voedingsstoffen en antioxidanten bevat. Dit supplement, dat wordt versterkt met etherische venkel- en anijsolie, voegt extra vezels aan uw dieet toe.

ETHERSCHE OLIËN: Fennel, Anise

LIFE 5

Code: 309908 30 capsules
Life 5 vertgenwoordigt het hoogtepunt van jarenlang uitgebreid onderzoek. Het is een gepatenteerde combinatie van 5 vriendelijke bacteriastrengen in een vertraagde afgifte capsule. Life 5 bevat 10 miljard actieve culturen per portie op het moment van productie.

Longevity

LONGEVITY SOFTGELS

Code: 328908 -30 softgels
Longevity™ softgels zijn een potente, gepatenteerde melange van in vet oplosbare antioxidanten. Verrijkt met de zuivere etherische oliën thyme, orange en frankincense.

ETHERSCHE OLIËN: Thyme, Clove, Orange, Frankincense

MegaCal

MEGACAL

Code: 328008 450 gr
Megacal is een geweldige bron van calcium, magnesium, mangaan en vitamine C. Het ondersteunt normale bot vasculaire en zenuwfuncties.

ETHERSCHE OLIËN: Lemon

Multigreens

MULTIGREENS

Code: 324808 120 capsules
Multigreens™  is een voedzame chlorofyl-formule ontworpen om de vitaliteit te verhogen, om de zenuw- en bloedsomloopsystemen te helpen stress te verlichten en om energiemetabolisme en gebruik van glucose te stimuleren.

ETHERSCHE OLIËN: Rosemary, Lemongrass, Lemon, Melissa

OmegaGize3

OMEGAGIZEᶟ

Code: 309708 120 softgels
OmegaGizeᶟ combineert de kracht van drie dagelijkse kernsupplementen omega-3 vetzuren, vitamine D-3 en CoQ₁₀ (ubiquinone). Deze supplementen combineren met onze gepatenteerde verbeterde etherische oliemelange om een visoliesupplement te creëren dat rijk is aan omega-3, DHA-, dat algemeen welzijn kan ondersteunen.

ETHERSCHE OLIËN: Lemongrass, Myrrh, Clove, German Chamomile

powermeal

POWERMEAL

Code: 6300 780 gr
Power Meal is een vegetarisch eiwitsupplement geformuleerd zonder soja, zuivel, of dierlijke producten.

ETHERSCHE OLIËN: Orange, Lemon, Grapefruit, Anise, Fennel, Nutmeg

Sulfurzyme

SULFURZYME

Code: 3243521 120 capsules
Sulfurzyme-capsules helpen om het comfort van de gewrichten te ondersteunen en mobiliteit van de gewrichten te behouden. Ze bevatten twee krachtige actieve ingrediënten: MSM en Ningxia wolfsbesfruitpoeder.

SuperCal

SUPERCAL

Code: 3244500 120 capsules
Supercal™ combineert mineralen, calcium en magnesium met kalium en zink om de algemene gezondheid te ondersteunen. Wintergreen, Lemongrass en andere etherische oliën versterken de synergetische effecten van dit gemengde supplement.

ETHERSCHE OLIËN: Marjoram, Wintergreen, Lemongrass, Myrtle

TRUE SOURCE

Code: 3502 30-pak
True Source bevat gedroogde voeding in poedervorm, volwaardige voedingsvitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Het resultaat is een indrukwekkende formule die de manier waarop je naar dagelijkse multivitamines kijkt zal veranderen.

Wolfberry Crisp

WOLFBERRY CRISP

Code: 631508 6-pak
Wolfberry Crisp-repen zijn natuurlijk gezoete repen met een hoog eiwitgehalte die 16 gram eiwitten van amandelen, soja, wolfsbessen en pompoenzaad bevatten.