Maart

 

Maart, de maand waarin de lente haar intrede doet, alles weer tot bloei komt, de dagen merkbaar langer worden, de winterkleding naar zolder gaat en je wakker wordt met fluitende vogels. Een maand, zou je zeggen, waarin iedereen vrolijk en opgewekt is want de winter is op zijn retour en de zonnige maanden staan voor de deur.

Helaas geldt dit niet voor iedereen. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft last van voorjaarsmoeheid. De meningen over de oorzaak zijn behoorlijk verdeeld. De een zegt tekort aan zonlicht door de wintermaanden, de ander wijt het aan gebrek aan beweging, vitamine tekort, opstapeling van afvalstoffen etc. Wat de oorzaak ook is, als je er last van heb is dit een heel vervelend verschijnsel.

Maar niet getreurd, je kunt je fysieke lichaam een handje helpen om door deze lastige periode heen te komen.

Kom in beweging, wandelen, yoga, sporten en het liefst buiten zodat je de waardevolle eerste zonnestralen kunt oppikken. Bouw dit rustig op, neem op tijd je rust. Iedere ochtend 60 ml Ningxia Red zal je lichaam voorzien van de broodnodige energie. Ook een heerlijk opwekkend bad doet wonderen. Laat je bad vollopen met water en doe 10 druppels Lavendel en 5 druppels Bergamot etherische olie vermengd met badzout of badolie erbij. Dit vermengen met badolie of badzout is nodig omdat etherische oliën niet oplossen in water.

De lente is ook de uitgesproken tijd om een detox programma te volgen. Young Living heeft ter ondersteuning hiervan diverse producten in haar programma opgenomen.

Met wat extra aandacht en ondersteuning van de producten van Young Living zul je op een natuurlijke manier volop kunnen genieten van de Lente.

Wil je weten welke producten  jou kunnen helpen?

Stuur een mail naar saskia@oliefans.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.