a Perfect Day

En een perfecte dag was het! Het weer was precies goed. Regen en nog eens regen zodat we lekker binnen wilden zijn met heerlijke herfstgeuren. Thieves etherische olie in de diffuser en lekker aan de thee of koffie met wat lekkers.

Thieves

Tijdens het koffie drinken werd er informatie gegeven over etherische oliën, hoe je deze kunt gebruiken, wat je kunt doen en wat niet, hoe de olie gemaakt wordt en wat er allemaal bij komt kijken: van zaaien tot zegelen. Er was ook tijd voor vragen en daarna kwam het ervaren.

Aroma Yoga

Tijd voor aromayoga. Hoe kun je er voor zorgen dat lichaam en geest in balans zijn met behulp van etherische oliën en yoga.

lunch

Een heerlijke lunch was een ware traktatie met pompoen- en courgette soep en wraps met salades en humus.

 

Na de lunch kwam emoties en etherische oliën aan bod. Verhalen uit de praktijk passeerden de revue en een voetenbadje van epsomzout met een olie die zelf uitgekozen mocht worden werden gemaakt om mee naar huis te nemen.

Na een korte pauze waarin boeken werden gelezen,  jurken werden gepast of kettingen, kaarsen of sleutelhangers werden gekocht, was het tijd voor de workshops. Er werden gezonde snacks gemaakt, deodorant en lippenbalsem. Tijdens de workshops werden  er ook heerlijke massages gegeven.

 

workshopsworkshop

 

Een speciale dank voor south-end food &health , massage oostzaan , lievelingstrui en yogasol voor deze perfecte dag.