Wiebeke

‘Young Living heeft mijn leven veranderd. Ik ben in balans en geniet elke dag weer van het mooie dat de natuur ons geeft.’

Mijn naam is Wiebeke Rondeel (Amsterdam) en ik ben sinds oktober 2014 in contact gekomen met de etherische oliën van Young Living. 

Young Living was voor mij eigenlijk het vervolg van een zoektocht. Een paar jaar geleden was ik niet fit. Ik had geen energie en had last van eczeem. Na het ene doktersbezoek na het andere en allerlei onderzoeken in het ziekenhuis vond ik het genoeg en ben zelf op zoek gegaan. Mijn voeding kwam als eerste naar boven en daar ben ik toen aan gaan werken. Ik heb het candida dieet gevolgd omdat er wel heel veel symptomen overeen kwamen. In de supermarkt stond ik ineens op alle pakjes te kijken en kwam ik erachter wat ik al die jaren in mijn mond had gestopt! Ik heb een aantal zaken uit mijn voeding weggelaten en mijn gezondheid ging met sprongen voor uit.

Als je dan verder kijkt dan merk je dat het niet alleen je voeding is want toen ik gebruik ging maken van etherische oliën viel bij mij het kwartje. Ik wist eigenlijk ook niet eens wat ik op mijn gezicht en in mijn haren smeerde en wat ik aan schoonmaakmiddelen gebruikte in huis. Alle chemische schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten heb ik langzaam uit ons huis verbannen en ik maak nu samen met de etherische oliën en mijn huis- tuin- en keukenspullen mijn eigen producten. Het mooie daarvan is dat je precies weet wat je gebruikt. Ik wil jullie inspireren om dit ook te doen met de workshops en de blogs die ik schrijf.

Wat bied ik?
Ik ben me gaan verdiepen in de werking van etherische oliën en heb hierdoor al veel mensen mogen helpen. De zyto compass scan helpt hier ook bij. Dit apparaat meet je galvanische huidreactie en geeft aan waar je uit balans bent. Zo kun je met de juiste middelen meteen aan de slag en hoef je niet langer te gokken wat je lichaam nodig heeft.
Verder ben ik gecertificeerd AROMA FREEDOM PRACTICIONER en help mensen met oliën en emoties. Geuren doen namelijk zo veel!!! Om een voorbeeld te geven: wanneer ik vers gebakken appeltaart ruik dan denk ik aan thuis en aan geborgenheid. Geuren brengen namelijk herinneringen met zich mee.

Naast mijn passie voor olie ben ik ook werkzaam als stewardess en heb ik veel te maken met tijdsverschillen, slaapissues en droge lucht aan boord en in hotelkamers. Ook hier helpen de etherische oliën mij enorm.

Wij als gezin (man en twee zonen) genieten elke dag weer van het gebruik van de oliën en voor ons geldt zeker: an oil a day keeps the doctor away!

Contact opnemen
Voel jij ook dat er iets moet gebeuren? Wil jij een gifvrije leefstijl? Wil je misschien een scan te laten doen, zodat je weet waar je uit balans bent en je niet hoeft te gokken? Wil je verder maar lukt het niet omdat je wordt tegengehouden door blokkades?  Maak dan nu een afspraak: 0628830479

Meteen bestellen?
Kun je niet wachten en wil je meteen aan de slag met de oliën? Dan kun je MET DEZE LINK eenvoudig een account aanmaken. Het is net als een bol.com account. Het enige verschil is dat je persoonlijke begeleiding krijgt en een on-line cursus. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Geen verplichtingen. Helemaal niets! Mocht je vragen hebben dan kun je altijd  CONTACT met me opnemen.

Verder kun je me volgen op facebook en instagram 
Je kunt ook het formulier met je vraag onderaan de pagina invullen. Ik neem z.s.m. contact met je op.

Mijn olie top 3!

White Angelica.IMG_1670

Dit is veruit mijn favoriet. Het is een blend van 10 verschillende oliën. Een beetje te veel om ze allemaal te noemen. Het beschermt mij tegen negatieve energie en geeft mij kracht. Het ruikt zo heerlijk! Je kunt het ook dragen als parfum.

ThievesIMG_1723

Dit is ook een blend van kaneel, kruidnagel, citroen, rozemarijn en eucalyptus. Deze olie gebruiken we elke dag. Alle gezinsleden smeren ‘s avonds de voeten in met Thieves. Het helpt je bij het ondersteunen van je weerstand.

PepermuntIMG_1724

Deze olie is multi inzetbaar! Ontspannen? Pepermunt. Heb je het warm? Pepermunt. Even een oppepper nodig? Pepermunt. Focus? Pepermunt. Ondersteuning nodig voor je spijsvertering?……..En zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze olie heb ik altijd in mijn tas!

Wil je meer informatie? Laat dan even je naam en e-mail achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

 

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    captcha